MPloyment Housing

De woning die past bij jou!

Michael spreekt

Michael van der Laan

De afgelopen tijd hebben we onze vrijheid beetje bij beetje weer terug gekregen. Het leuke daarvan is dat je weer mensen spreekt en je elkaar vertelt over de leuke dingen die we meemaken. Momenten om weer van te genieten. Regelmatig in deze gesprekken komen er ook vragen over het werk naar boven. Vaak krijg ik nog de vraag: “Heb je nog een Pool die wat voor me kan doen?” of ze vragen: “Die Pool die dronken uit de bocht vloog hé, kende je die?”

Quote Michael van der Laan

Mijn antwoorden afwegend in mijn hoofd kom ik meestal niet verder dan: “Ik heb al een paar jaar geen uitzendbureau meer” of “Ja, dat was Pawel” en dan weer gauw verder met een ander onderwerp. Te verbouwereerd om nog serieus over het onderwerp te kunnen spreken.

Ik doe mijn werk met passie en wil daar graag over praten, maar mede door de korte, vermijdende antwoorden zoals ik ze zelf soms geef, merk ik dat er onwetendheid en dus onbegrip blijft bestaan voor een groep welke gegroeid is tot ruim 750.000 mensen.

Quote Michael van der Laan

De tijd gaat snel, want zelf heb ik, zoals gezegd al jaren geen uitzendbureau meer. Wij huisvesten inmiddels ruim 700 spoedzoekers. Ja spoedzoekers en dus niet alleen “Polen”. Arbeidsmigranten komen namelijk uit Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Spanje maar ook bijvoorbeeld India of Engeland. Maar spoedzoekers zijn ook studenten, alleenstaanden (gescheiden mensen), starters en vluchtelingen. We hopen met onze nieuwe projecten binnenkort ruim 1000 mensen kwalitatief goede huisvesting te geven.

Eigenlijk ben ik er zelf schuldig aan dat jullie niet weten wat we doen. En dat kan anders! De komende periode neem ik jullie mee in de ontwikkelingen die wij doen en zal ik jullie regelmatig met artikelen verblijden om in ieder geval de onwetendheid bij mijn zakelijke relaties te verkleinen.

Mocht je trouwens een huis te huur hebben, een locatie om te herontwikkelen, een pand te verkopen, als bestuurder van een gemeente of uit interesse om als belegging te investeren in vastgoed of gewoon eens wilt praten over mijn passie: de koffie staat altijd klaar!

We gaan elkaar beter leren kennen de komende periode, leuk!

Groet,
Michael van der Laan
Mployment Housing
MCL Vastgoed beheer

Michael spreekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven